فرماندار ویژه شهرستان مرودشت در این جلسه با اشاره به موقعیت خاص مرودشت در کریدور شمال به جنوب و همچنین وجود آثار و جاذبههای تاریخی و گردشگری مهم در آن گفت: مرودشت، شهرستانی ویژه از حیث وجود آثار تاریخی و گردشگری است و این ظرفیتی عظیم است و در صورت بالفعل شدن و با برنامهریزی صحیح علاوهبر حفظ و نگهداری این آثار، زمینه را برای حضور گردشگران و توسعه اقتصادی شهرستان فراهم میآوریم.
وی افزود: مرودشت، قطب کشاورزی منطقه است و معیشت درصد بالایی از مردم شهرستان بهصورت مستقیم یا غیرمستقیم به کشاورزی وابسته است. رئیس شورای تأمین شهرستان مرودشت تصریح کرد: بهدلیل خشکسالی های پیاپی طی سالیان گذشته، سطح آبهای زیرزمینی به میزان زیادی پایین رفته و موجب فرونشست زمین شدهاست فرونشستی که علاوه بر کشاورزی و معیشت مردم، آثار تاریخی باارزشی از جمله تخت جمشید و نقش رستم را نیز با خطر مواجه کردهاست. وی اذعان داشت: کشاورزی به شکل سنتی دیگر مقرونبهصرفه نیست و موجب آسیبهای جبرانناپذیری به دشت مرودشت و آثار تاریخی و طبیعی شدهاست لذا باید سیاست هایی مانند تغییر الگوی کشت و یا طرح های گردشگری اجرایی و عملیاتی گردد که علاوهبر حفظ محیطزیست و جلوگیری از آسیب به آثار تاریخی، معیشت و اقتصاد خانوارهایی که از این راه ارتزاق میکنند نیز حفظ شود. دکتر خوشبخت اذعان داشت: راه اندازی منطقه ویژه گردشگری در مرودشت از جمله مهمترین و بهترین راهکارهایی است که تمامی این موارد را تحت پوشش قرار میدهد.
وی افزود: این موضوع ازجمله مهمترین مسائلی بود که از ابتدای حضور در شهرستان پیگیر آن بوده ام و به لطف خداوند با همکاریهای استاندار محترم فارس و نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی راهاندازی آن میسر شدهاست. رئیس ستاد خدمات سفر شهرستان مرودشت، توسعه گردشگری را زیربنای توسعه اقتصادی و فرهنگی دانسته و افزود: مرودشت، شهرستانی با ظرفیتهای بالقوه فراوان جهت توسعه و شکوفایی گردشگری است که متأسفانه تاکنون این مهم مغفول مانده است. وی اظهار داشت: راهاندازی منطقه ویژه گردشگری شهر مرودشت موجب توسعه گردشگری و اقامت گردشگران در شهرستان و درنتیجه اشتغالزایی و توسعه اقتصادی مرودشت میگردد.
دکتر خوشبخت خاطرنشان کرد: به دنبال تکمیل طرح منطقه ویژه گردشگری و اخذ مجوزات لازم هستیم و این امر باید هرچه سریعتر به سرانجام برسد.