• امروز : جمعه - ۲۶ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 14 February - 2025

اخبار ویژه

افتتاح طرح‌های مختلف دهه فجر در شهرستان مرودشت با حضور معاونت عمرانی استانداری فارس  امام جمعه مرودشت گفت : جهاد تبیین و بیان دستاورد‌های نظام باید در طول سال هم ادامه یابد/ زمینه اشتغال و ازدواج جوانان فراهم شود فرماندار مرودشت از بهره‌برداری از ۶۸ پروژه با اعتباری بالغ بر ۹۶۰ میلیارد تومان در دهه فجر خبر داد امام جمعه مرودشت گفت :قحطی وکمبود برنج در شهری که مرکز تولید برنج محسوب می شود جای بسی تعجب است /سپاه مظهر اقتدار و الگوی عزت وخودباوری محسوب می شود گرانی مایحتاج ضروری مردم و خواب خرگوشی مسئولان/ چه کسی باید آشفته بازار قیمت مرغ و برنج را سامان دهد امام جمعه موقت مرودشت گفت:زیر ساخت های لازم برای ماه مبارک رمضان و مسافران نوروزی فراهم شود/ مردم مرودشت آماده استقبال از شهید علیرضا زارع باشند طی حکمی از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مهدی رنجبر به عنوان مدیر کل فرهنگ وارشاد فارس منصوب شد عبداللهی نماینده مردم مرودشت در مجلس شورای اسلامی گفت :کوتاهی از هیچ دستگاهی در زمینه نهضت مسکن ملی پذیرفته نیست/ به جد پیگیر حل مشکلات اراضی  پلاک ۱۰۱ و پروژه مسکن ملی مرودشت می باشم

16

جمع آوری و معدوم سازی ۵۴۸۰کیلوگرم مواد فاسد غذایی در مرودشت

  • کد خبر : 595
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۲
جمع آوری و معدوم سازی ۵۴۸۰کیلوگرم مواد فاسد غذایی در مرودشت
جمع آوری و معدوم سازی ۵۴۸۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در شهرستان مرودشت

مقدار ۵۴۸۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته توسط کارشناسان واحد بهداشت محیط در شهرستان مرودشت جمع آوری و معدوم شد.

به گزارش پایگاه خبری افق مرودشت و به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ، رییس این شبکه گفت: در بازدید کارشناسان واحد بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، مقدار ۵۴۸۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد، تاریخ گذشته، فاقد مشخصات بهداشتی و غیر بهداشتی کشف و ضبط شدو با دستور دادستان عمومی و انقلاب شهرستان مرودشت معدوم شد.

روح الله کریمی با اشاره به این موضوع که هدف از بازرسی های کارشناسان واحد بهداشت محیط تامین امنیت غذایی و ارتقاء بهداشت مواد غذایی مصرفی شهروندان است، افزود: مصرف مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته سبب بروز بیماری‌های گوارشی و مسمومیت می شود و سلامت انسان را به خطر می اندازد که به منظور جلوگیری از وقوع بروز این خطر، کارشناسان واحد بهداشت محیط به صورت روزانه اقدام به پایش وضعیت بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی می کنند.

عالی ترین مقام بهداشت و درمان شهرستان مرودشت تصریح کرد: شهروندان در انتخاب مواد غذایی مورد نیاز به نام، تاریخ تولید و انقضا، شماره پروانه ساخت بهداشت، نشان استاندارد و مشخصات تغذیه ای محصول دقت کنند و در صورت مشاهده تخلف با شماره ۱۹۰ سامانه پاسخگویی به شکایت های بهداشتی تماس بگیرند تا توسط کارشناسان پیگیری شود.

لینک کوتاه : http://ofoghemarvdasht.ir/?p=595

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.